De erg hoge succesratio van Parship

Het eerste wat opvalt als iemand lid wordt van Parship is dat je een persoonlijkheidstest moet afnemen. Er worden bepaalde vragen gesteld over kenmerkende aspecten die invloed schijnen te hebben op een relatie. Vervolgens worden er suggesties gemaakt die volgens de test bij jou horen te passen. Ben je zelf van mening dat er geen goede suggesties tussen zitten dan kun je altijd zelf nog zoeken. Parship geeft aan dat 1 op de 3 van de leden uiteindelijk een relatie overhoud aan de website, wat een enorm succesgehalte is. Een nadeel is wel dat Parship zeer prijzig is en dus niet de juiste keuze is voor iemand die graag goedkoop uit is.

Lexa, de datingsite die evenementen organiseert

Waarmee deze datingsite zich onderscheid is dat ze evenementen door heel Nederland organiseren die alleen toegankelijk zijn voor leden. Hier kunnen singles elkaar dus makkelijk leren kennen en hebben ze al direct fysiek contact. Je kunt ook een gratis account aanmaken en rondkijken tussen de accounts en zelfs één berichtje sturen. Wanneer je dan meer wilt chatten dien je toch een betaald account aan te maken. Een nadeel van deze optie is dan dus ook niet leden kunnen zien wie er allemaal gebruik maken van de dienst.

Moderne dating via Pepper

Pepper is een datingsite waarbij het uiterlijk van je profiel enigszins te vergelijken is met dat van Facebook. Je hobby's, interesses, foto's en zelfs video's zijn direct vanuit je profiel te bekijken. Als betaald lid kun je makkelijk met iemand chatten of deze persoon uitnodigen voor een kopje koffie. In principe is het dus vrij luchtig en modern, maar kunnen mensen met een gratis account ook jouw gegevens bekijken, alleen geen contact met je opnemen. Pepper maakt ook een koppeling met je Facebook account, maar als je dit liever niet hebt kun je dit uitzetten.

Bekijk blogs per categorie