De baas

Vrouwen willen graag een echte man (en dan bedoelen we geen alfa of een miljonair). Dit betekend dat ze iemand zoeken met ambities en iemand die voor zichzelf een keuze maakt in het leven. Het maakt niet zoveel uit of die keuze nu gaat om het werk of om bijvoorbeeld een hobby. Het gaat erom dat je jezelf ergens aan vasthoudt en jezelf als een 'baas' opstelt. Vrouwen vinden het daarnaast aantrekkelijk als een man zich laat zien als een persoon die het niet erg vind om afgewezen te worden. Dit laat zien dat die man sterk is en geeft vrouwen het idee dat jij ze kunt beschermen.

Het gesprek

Om ergens te beginnen is het goed om te oefenen hoe je vrouwen aanspreekt. Veel mannen voelen zich slecht over afwijzingen in het verleden, maar ze spreken meestal maar 1 vrouw aan. Echter kan dit slechts een momentopname zijn waarin de vrouw in kwestie een slecht humeur had, of gewoonweg geen tijd om te praten. Daarnaast kan het ook gewoon zo zijn dat ze geen interesse in je had, maar jij ziet waarschijnlijk ook niet alle vrouwen zitten. De oplossing is simpel: oefening baart kunst. In het begin is het proces van vrouwen versieren heel spannend en nieuw, maar zoals met alles kun je door veel te oefenen alles leren. Een aantal aspecten waar je wel op kunt letten zijn als volgt:

- Je stemniveau: hard praten zorgt ervoor dat je niet overkomt als een onzekere man

- Langzaam/normaal praten: dit is de beste manier om je goed verstaanbaar te maken

- Goed articuleren

Ook is het van belang dat je je opening simpel houdt. Schiet niet in de stress om openingszinnen want dat is helemaal niet zo van belang. Vrouwen gaan je eerder beoordelen op de manier waarop je op ze afstapt. Er kan binnen een paar seconde al een indruk worden gevormd en je wilt natuurlijk dat deze positief is. Je zin kan zo gemakkelijk zijn als 'hallo' en 'hoe heet jij?'

Verder zijn er nog een manieren van belang om goed voor de dag te komen tijdens je vrouwen versier pogingen. Gebruik de kennis van Droomvrouwen Verleiden voor vrouwen versieren.

- In alle gevallen rustig blijven

- Rechtop en ontspannen staan

- Glimlachen, dit maakt je meteen aantrekkelijker als aanspreek punt

- Lang oogcontact maken, om te leren kun je beginnen met 3 seconden oogcontact en dan even wegkijken

Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie