Onlife

Tegenwoordig leven we steeds meer in de online wereld – ook wel onlife genoemd – en communiceren we ook via deze weg. Uit een onderzoek van Nottingham University werd het algemene smartphone gebruik geanalyseerd. Hieruit bleek dat er uiteindelijk vaker op de smartphone werd keken dan er zelf werd verondersteld, het was een gewoonte geworden. Deze ''smartphone gewoonte'' is voor bedrijven en ondernemers een groeiende kans om op in te spelen en mede daardoor is de concurrentie groot.

Abonnement kiezen

Dus hoe weet je nu welk abonnement je het beste moet kiezen voor je waardevolle smartphone? Een goed samengesteld abonnement begint bij je eigen behoeften en kan voor een betere alledaagse kwaliteit van leven zorgen. Denk aan betere en snellere communicatie door veel belminuten, of een prettigere werkervaring omdat je altijd online kan zijn en dus altijd je werk e-mail kan inzien. Misschien ben je veel onderweg en gebruik je juist je data voor Google Maps, of je bent een freelancer en werkt vaak vanuit het buitenland. Deze feiten en behoeften vragen allemaal om andere abonnement samenstellingen.

Vergelijken

Er zijn veel mogelijkheden als het aankomt op onze gms's en abonnementen. Je kunt verschillende abonnementen met elkaar vergelijken, afhankelijk van de eisen die jij belangrijk vindt. Gezien het belang van de smartphone in het dagelijks leven is het een verstandige keuze om jezelf te oriënteren op de mogelijkheden van verschillende providers en abonnementen. Daarnaast kun je met een abonnement vaak kiezen uit de nieuwste toestellen met de nieuwste functies. Via Google zijn erg veel websites te vinden die gsm abonnementen met elkaar vergelijken en meteen een prijsindicatie geven. Je kunt bijvoorbeeld op Foontje gemakkelijk aangeven welke onderdelen je terug wilt zien bij je gsm met abonnement en de website doet zijn werk. Houd je abonnement en gsm vooral persoonlijk en kies onderdelen waar je veel gebruik van zult maken en verminder de rest of laat het helemaal achterwege. Op deze manier haal je nog meer uit je dierbare gms en houd je misschien zelfs tijd over voor de wereld om je heen. 

Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie