Zelf samenstellen

Het zelf samenstellen van een origineel kerstpakket voor uw werknemers kan een lang proces zijn en veel tijd in beslag nemen. Gelukkig is tegenwoordig bijna alles mogelijk via het internet en zo ook het online samenstellen en bestellen van kerstpakketten. Wanneer je ervoor kiest om zelf een kerstpakket samen te stellen kun je het cadeau beter afstemmen op de interesses van je werknemers. Ook kun je op deze manier een kerstpakket creëren dat past bij het imago en de uitstraling van je bedrijf.

Kant-en-klaar vs. zelf samenstellen

De meeste kant-en-klare kerstpakketten zijn niet meer dan een box of doos met een standaard inhoud. Op het internet zijn erg veel webshops te vinden die kerstpakketten aanbieden maar voor het zelf samenstellen zijn er minder opties beschikbaar. Echter is dit steeds meer in opkomst en vaak de moeite waard. Op deze manier heb je een kerstpakket met geschenken die aansluiten bij je bedrijf en bijhorend personeel. Een ander voordeel van het zelf samenstellen van kerstpakketten is dat je het budget in de hand kunt houden. Zo heb je een origineel pakket met zelf samengestelde combinaties tegen een verantwoorde prijs.

Andere opties

Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden voor het jaarlijkse kerstpakket als blijk van waardering en ook als traditie. Zo kun je nog een traditioneel kerstpakket geven met eten en drinken. Maar er zijn nog meer mogelijkheden voor kerstpakketten via het werk, bijvoorbeeld een lokaal kerstpakket met (duurzame) producten uit de omgeving. Een andere optie is om werknemers een tegoed te geven en ze zelf een pakket online laten bestellen dat is afgestemd op de eigen wensen en behoeften. Dit is vergelijkbaar met een online showroom waarbij de werknemers kunnen kiezen uit een groot assortiment en zo zelf het kerstpakket samenstellen. Enkele voorbeelden van online shops:

Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie